Drobečková navigace

Úvod > O nás > Aktuality aneb co se u nás děje > ZMĚNA PRAVIDEL NÁVŠTĚV PLATNÉ OD 15.7.2022

ZMĚNA PRAVIDEL NÁVŠTĚV PLATNÉ OD 15.7.2022



Vážení návštěvníci našeho Domova,

 

vzhledem k tomu, že Středočeský kraj v poslední době kopíruje celorepublikový trend v podobě kontinuálně vzrůstajícího počtu nových případů onemocnění COVID-19, doporučila nám Krajská hygienická stanice Středočeského kraje, aby návštěvy v sociálních zařízeních nosily respirátor FFP2 nebo nanoroušku.

A proto s platností od 15. 7. 2022 musí mít návštěva po celou dobu návštěvy respirátor FFP2 nebo nanoroušku (zakrytý nos a ústa). Dále žádáme o důkladnou desinfekci rukou při vstupu do Domova (desinfekce je k dispozici na recepci).

Prosíme také, aby návštěvu Domova odložili lidé s projevy jakéhokoliv infekčního onemocnění, dokud onemocnění neodezní. Zrovna tak po návratu ze zahraniční dovolené, zejména, pokud jste využili hromadné dopravní prostředky - v tomto případě žádáme o odložení návštěvy po dobu 3 - 5 dnů.

Je to absolutní minimum, které můžete pro ochranu zdraví a životů nejen Vašich blízkých, ale i našich zaměstnanců v době vzrůstajícího rizika nákazy udělat.

Věříme, že toto opatření přispěje k tomu, že nebudeme muset v následujících dnech či týdnech přistoupit k razantnějším opatřením, např. zákazu návštěv.

 

Děkujeme Vám za vstřícnost a spolupráci, velice si toho vážíme.